MVG

Fredag den 18/12-09

JULLOV! ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag har verkligen längtat efter att bara få ta det lugnt och vila upp mig inför kommande termin, men också för annat såklart :)

Jag trodde att denna dag skulle bli lugn, men icket. På fysiken började vi med någonting nytt som vi ska fortsätta med efter jul. Värt? Onej.. Sedan jobbade vi på kemin också, fast det blev inte så seriöst. Efter det fick vi veta vad vi fick på matte nationella. Vad fick jag? JO MVG! Så jag hoppas på att jag får det som kursbetyg också! Det skulle inte sitta helt fel ;) På lunchen spelade vi sista "ägg"-spelet, eller ja några i klassen. Sedan blev det fika tajm med korttagningar, skratt och annat. Det var riktigt mysigt och mätt i magen blev man också! :)

Jag och Elin gick sedan och kollade om julklappar. Hittade då en till min broder och en till mamma och pappa. Känns skönt att ha gjort bort det med. Ska dock in till stan igen före julafton och köpa några till.

När jag kom hem var mamma och pappa jätteuppspelta. De slog igång radion på datorn och jag fick då höra att min älskade lillebror var med och tävlade. Han var så duktig och VANN! Så han har nu vunnit en biobiljett och sedan ska han även vara med och tävla igen. Jag är så stolt över honom. Att han ens vågade!

Nu strax ska jag äta, sedan sticker jag till min kusin och grattar henne. Blir nog riktigt trevligt =)

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback