När en man älskar en kvinna

Förra inlägget..ja vad ska man kalla det? Helt onödigt, jag vet! Hade nog ingenting mer vettigt i skallen än just det. Kanske var det för att min dag har varit så tråkig? Då kom mitt humör med i inlägget också, som jag annars Försöker att inte ta med. Så vi skiter i det och..ja, glömmer det?

Ikväll, eller idag, har jag sett på film, film och åter igen film samt lite tv också. Börjar vara sjukt less på att bara sitta inne helahela tiden, men imorgon ska jag ta mig ut. Varesig det är lika kallt ute som det är nu (-23 grader) eller om det skulle vara + 5 grader. Ut ska jag i alla fall. Jag är ingen person som klarar sig inomhus en hel vecka.

Som sagt har jag sett på film ikväll. Såg "When A Man Loves A Woman" med mamma och pappa, men mest med mamma. Pappa gillar inte sådana filmer, så han gjorde annat. Vi hade i alla fall jättetrevligt då vi såg filmen.



Filmen är sjukt bra! Även fast den är från 1994 kan jag inte sluta relatera den till dagens samhälle. Ni läsare måste bara se den, helt otroligt fin film! Jag grät också, som vanligt. Fick sedan med mig en lipsill, min mamma alltså. Vi satt och grät i slutet som, ja jag vet inte vad. Vi grät i alla fall väldigt mycket. Näsorna var röda, som ögonen också var. Snoret rann från näsorna och tårarna från kinderna. Om någon skulle ha kommit innanför dörren vid det tillfället skulle denne person nog tro att någon hade dött..heh. Det finns faktiskt också en positiv sak med att gråta. Man får fina, blanka, ögon! Så här sitter jag i min ensamhet med fina, blanka och glänsande ögon.

Egentligen borde jag nog lägga mig och försöka sova. Det har blivit sena nätter då jag inte har lyckats somna förrän vid halv tre..

Sovgott fina läsare!

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback