Pyjamas i vattenspridare

Tisdag den 9/6-09

Den här dagen har ändå varit sjukt rolig. Okej inte sådär skitrolig, men mer rolig än en vandlig skoldag. Jag och Linn klädde ju nämligen ut oss(som ni såg på bilderna igår). Jag började tänka på kvällen "Gahh tänk om vi är de enda på hela skolan som har klätt ut oss?!". Tur var det inte det.

Vi bytte iallafall om på skolan och folk började le mot oss, men lika glada var vi för det. Sedan såg vi till våran stora förvåning att Adam i min klass kom med en klänning. Haha han var verkligen jättesöt! Eftersom han också är kort gjorde det han en aning sötare ;) Så då var vi inte helt ensamma. Sedan började vi se fler folk som hade bytt till andra kläder samt ville och pierre som också hade klätt ut sig till "kvinnor". Haha ja det såg helt sjukt ut! Sedan var det uppställning klockan ett då en jury fick välja en tjej och kille från respektive årskurs. Haha jag var den enda tjejen i 9:an(eftersom Linn var i elevrådet och var tvungen att klä ut sig) samt adam, ville och pierre. Kan ju hoppas att man vann :] Efter det hade vi ett stort hål så vi satt och snackade medans Bullen försökte att kamma ut mitt tjorviga hår(som jag hade sprayat upp). Tur att man inte är håröm..... Sedan lekte vi "catwalk" på borden och ja...det kan inte ha sett särskillt friskt ut..

Vi blev då sedan väldigt sugna på att fara och bada, vi såg då till våran glädje att vattenspridarna på fotbollsplanen vid skolan var på. Så vi sprang i dom några gånger innan NO:n började. Jag sprang alltså omkring i pyjamas...

Ikväll blir det kanske att fara och bada med folk, annars får vi se om he bli nå annat.

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback