Jadu, vad ska man skriva för rubrik nu då?

Så var det åter igen kväll och åter igen snart helg. Veckorna går verkligen ruskigt fort. Snart har man gått en termin på gymnasiet! Jag som aldrig trodde att den dagen skulle komma och nu har man gått i denna klass i mer än en och en månad. Det känns verkligen inte så. Våran sammahållning är ofattbar. Jag fattar verkligen inte hur fort vi kunde få en sådan otroligt bra kontakt. Jag älskar min klass helt enkelt. Ni lär tycka att det är fjantingt, men så är fallet. Jag Gillar att fara till skolan, enbart för de underbara människorna som går i min klass :)

Nog pratat om det. Hade som sagt min första fotbollsträning ikväll efter tre-fyra veckors uppehåll. Vi blev 7 stycken.. Inte särskillt mycket folk, men tillräckligt många för att få till en hyffsat bra träning. Nog var man ringrostig, men det gick förvånansvärt bättre än jag trodde, vilket är ett plus. Efter det fick jag hjälpa några kompisar med plugg till fysiken samt pluggade jag lite själv också.

Nu ska jag lägga mig och försöka att sova. Ni läsare får ha en fortsatt fin kväll, sedan får ni sova gott och vakna torrt ;)

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback