Knäcka fingrarna

Jag älskar att knäcka mina fingrar. Alltså inte i ordet knäcka=bryta av, utan bara..knäcka till dem. Dock är jag väl inte värst ändå, men jag har nu under den här kvällen knäckt dem kanske 10 gånger? Vilket leder till väldigt krokiga fingrar, I know. Börjar känna redan nu att det gör ont då jag skriver på tangentbordet, men jag får skylla mig själv. Fast jag är som sagt inte värst. Endel kan knäcka ett finger 10 gånger på 10 olika sätt och så duktig är jag ju inte. Vilket jag nog inte vill vara heller..

haha, brukar ni knäcka era fingrar? :O

Näe nu känner jag att allt mitt seriösa försvann där för ett liiite ögonblick.

Imorgon kommer inte bloggandet bli särskillt bra. Kommer att ha fullt upp nämligen. Far då till skolan, sedan skyndar jag mig till bussen. Äter middag, åker in till stan och sjunger för att sedan fara till min kusin. Därefter går vi ner till bion för att se "Flickan som lekte med elden". Eftersom filmen också slutar så pass sent så sover jag över hos hon tills fredag^^

Hinner kanske att slänga in ett inlägg under datakunskapen imorgon, om jag och ni har tur ;)

Küsse

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ju mer du knäcker ju mer signaler går till hjärnan att kroppen ska tillverka mer brosk. Så det blir bara värre ju mer man knäcker.

2009-10-15 @ 09:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback