Cause you're doing it perfectly.

Fredag den 30/4-10

Så är den den sista april och vet ni vad? Jo det har varit världens snöstorm här i kalla skellefteå. Fast, en "riktig" snöstorm har det väl inte varit, men det har snöat mycket. I promise! Kändes inte jättepeppande då det är valborgs idag. Då ska det vara strålande väder hela dagen! Får hoppas att himlen öppnar sig och att sommarsolen kommer!

Skoldagen har varit rätt okej och allt gick snabbt. Hoff poff var det engelska, sista lektionen alltså. Vi fick tillbaka proven och jag blev riktigt glad över resultatet! Det gjorde såklart min fredag och kommer att göra hela min helg också! Gick sedan på stan och köpte lite nödvändigheter, sådant man alltid behöver ni vet.

Just nu sitter jag och lääängtar tills jag får mig mat i magen. Magen kurrar verkligen, kanske speciellt för att vi ska äta tacos ikväll? Hur som helst får jag försöka att hålla mig i minst en timma till..gahh!



Är som sagt valborgs ikväll. Så vad ska ni alla hitta på? Själv ska jag ut och grilla med några härliga människor, vilket lär bli superbra! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback