I don't care if you really care, as long as you don't go.

Nu är jag hemma, duschad och mätt på en god macka! Träningen gick faktiskt helt okej och vädret var som vanligt strålande. Så man blev väl rätt peppad av det, men nu är jag trött, helt död. Det beror nog på mina sjukt dåliga nätter. Sover dåligt och ligger vaken flera timmar p.g.a. alldeles för konstiga drömmar. Inte så att jag blir vettskrämd, men ni vet då man drömmer något som man sedan inte kan sluta tänka på? Så har det varit för mig tre nätter i rad nu. Känns inte bra inför skolveckan, som för övrigt snart är slut. Redan onsdag imorgon?!

Pluggandet kan nog också ha en bidragande effekt till min trötthet. Matten och fysiken har varit dagens huvudämnen. Har sedan kollat genom min svenskarecension smått. Är väldigt svårt att förbereda sig inför en muntlig bokrecension. Man kan inte direkt förbereda sig. Istället får man gå på magkänslan och ha små stödord till hjälp. Wish me luck!

Ska försöka göra en tidig kväll, så detta blir nog det sista inlägget för dagen. Som för övrigt var det andra för dagen också.


Kommentarer
Postat av: - Savefors

Svar: Okej låter bra det =)



Kram !

2010-04-21 @ 10:07:46
URL: http://saavefors.blogg.se/
Postat av: Micke

"alldeles för konstiga drömmar"

Har du också de där mardrömsliknande Teletubbies som plågar dina drömmar? Jag pallar vilken skräckfilm som helst, men inte dem för de är ju roten till allt ont! xD

2010-04-22 @ 17:38:41
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback