Beautiful boys

Det är något speciellt med åskan, inte för att det är något av naturens under, jag menar. Hur coolt skulle det inte vara om man kunde utvinna ström från en blixt? Jag minns inte hur stora mängderna blev, vi har nämligen snackat om det på fysiken, men en blixt kunde minst försörja hela Sverige med el om jag inte är helt ute och cyklar. Jag låter säkert som en tvättäkta naturare, men iallafall jag blir fascinerad över hur naturen kan frambruka sådan energi, då den egentligen inte har någon användning av den. Medan vi kämpar med kärnkraft, vindkraft och vattenkraft. Lite ironi kan tänkas?

Medan åskan dundrade och regnet smattrade låg jag i min sköna säng och läste ut min underbara bok. Jag har läst den ett bra tag nu och ni undrar kanske varför jag inte har läst ut den. Jag får en slags ångest då boken håller på att tag slut och då läser jag färre och färre sidor tills jag inte klarar det längre och läser ut den. Sista kapitlena i en bok brukar ju dessutom vara spännande, så det blir en aning svårt.



Jag har alltid trott att denna var den sista boken i serien, men så kommer mamma in en dag och säger:

"Du vet den där bokserien du läser..?"
"Ja?"
"Det finns en till bok, en 4:e.."
"ÄR DU SERIÖS?! GOTTA HAVE IT"

Den kostar dock 349, så jag ska vara lite snål och önska den i present. Fyller år om exakt en månad, så jättelångt kvar är det inte!

For ut och sprang då regnet upphörde vid ett, solen kikade dock fram helt oväntat. Blev en aning varmt, men jag blev ingen pöl av svett iallafall, mer då jag kom hem.

Nu ska jag kila över till Linn och hämta en sak, berättar mer då jag kommer hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback