I keep dancing on my own

Onsdag den 18/8-10

Godmorgon äpplen! Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt gott och jag märkte redan igår kväll då jag såg "Walk The Line" att jag var trött. Jag somnade nämligen till filmen just efter jag hade skrivit inlägget. Så där låg jag i våran sackosäck och sov. Vaknade sedan upp vid halv två och insåg att jag inte låg i min säng och sov. Så jag gick tröttsamt upp, borstade tänderna och kröp sedan ner i min säng. Vaknade därefter just efter tio, rätt skönt!

Idag får vi se vad som händer, ska iallafall in till stan med mamma någon gång under dagen då hon slutar. Ska kolla om en present till min bror som fyller år på måndag och en konfirmationspresent till min kära vän Felicia som konfar sig på söndag!


Kommentarer
Postat av: Johanna'

sv; Det är bara bra! :)



Anmäl dig gärna till vår veckans-blogg tävling, som du hittar här: http://johannesoilir.blogg.se/2010/august/veckans-blogg.html vi skulle tycka det var jättekul! :)

kram!

2010-08-18 @ 12:12:49
URL: http://johannesoilir.blogg.se/
Postat av: Johanna' & Lana

Kul att du är med, lycka till! :)

2010-08-18 @ 12:47:33
URL: http://johannesoilir.blogg.se/
Postat av: Micke

Vad tycker du om hans musik då? Det är något jag har på datorn och spelar ibland. Speciellt hans tidiga musik innan han blev tokreligös och började med gospelsånger mer eller mindre :)

2010-08-18 @ 18:10:06
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback