Just another christmas without you

Måndag den 30/8-10

Jag känner mig fruktansvärt lost och nördig. Vad gör jag? Jo, jag sitter och lyssnar på jullåtar, I AUGUSTI!? När det dessutom är soligt ute. Har inte varit bra väder på ca. en vecka. Visst är jag ett litet tap..?

Skolan gick ändå helt okej idag. Vi hade sex lektioner som sagt, men de gick fort. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men allt går så fort och är inte jobbigt alls. Fysiken, som ALLTID har varit min värsta fiende, fungerar faktiskt! Kanske lagomt till Fysik B då? Vi ska kursa av Fysik A nu till november och det kommer inte att bli roligt kan jag lova er..

Resterande dag gick smärtfritt fram, förutom Tyskan som vi hade på kaplan. Jag har aldrig haft någonting emot att gå till tyskan, förutom då det är -29 grader och snöstorm, men det räknas väl kanske inte in? Hur som helst har tyskan bara gått på tok de två gångerna vi har haft det i 2:an. I torsdags stod det på vårat schema att vi skulle ha en timmas tyska, vi hade en timma och tio minuter så att vi kom för sent till matten och nu idag. Ja, jag blev till och med stressad. Det står på vårat schema att tyskan börjar tjugo i 3, men enligt kaplans schema ska vi börja tjugo över två och engelskan drogs över, så vi var framme till lektionen kvart i 3. Som tur är har vi en väldigt förstående lärare som inte blev ett dugg sur. Kan säga att jag blev en aning stressad då jag satt där och försökte att förstå grammatiken, men när stressen hade lagt sig fattade jag i princip allt. Man jagar verkligen upp sig ibland!

Ikväll blir det iallafall att plugga på engelskan, fick som vanligt ett x antal glosor på en jäkla kort tid. Bara att gräva ner sig i boken.


Kommentarer
Postat av: Robin

Jullåtar sparar man till advent! >:(

2010-08-30 @ 19:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback