Snart kommer regnet som en våg

Onsdag den 25/8-10

Himmlen har öppnat sig och nu regnar det mer än någonsin. Vet inte när det började, någon gång i natt, har iallafall regnat heela dagen. Så baldereleverna var rätt blöta och folk klagade. Egentligen har jag ingenting emot regn, det är rätt mysigt, men när det medans ska blåsa blir det väl lite jobbigt. Om man kunde flyga med hjälp av paraply skulle jag nog för tillfället sväva någonstans bland molnen. Det är verkligen regnstorm ute!

Var dock en helt okej dag. Började med Matte C, som hittills är lite repetering från B. Därefter hade vi gympa med volleyboll. Jag diggar verkligen volleyboll, men när man spelar det med våran klass, ja då diggar man det ÄNNU mer!

Nu sitter jag här och har världens affro. Lockigt hår och vatten är ingen bra kombination kan jag säga er. Ser väl ut såhär ungefär.



Jag gjorde den snabbt i Paint, så skägget kan ni väl tänka bort.

Nu ska jag göra lite fysik samt läsa genom biologin. Sedan ska jag på något sätt ta mig till Adam. Har inte hämtat mina handskar som jag glömde där i fredags och jag känner att jag verkligen behöver dem. Så, vad gör man inte för ett par handskar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback