Come on and dance with me

Alltså, du Anonyme kommenterare. Skulle rätt gärna vilja veta vem du är då du är så flitig på att kommentera. Superkul, verkligen! Så lägga gärna en kommentar så att jag får veta vem du är, annars kommer detta att vara ett stoort mysterium. Som du kanske vill att det ska vara? ;)

Skoterkursen ikväll gick superbra och det känns som att provet och uppkörningen kommer att gå galant! Eller, det kan man ju aldrig vara säker på, men då jag är en "van" skoterförare känns det som att uppkörningen inte kommer att gå åt skogen iallafall (kul skämt?). Ser dock inte fram emot att gå upp 8 på lördag och 8 på söndag för att kirra en till teorilektion samt det slutgiltiga. Det är då man ska sova ut! Fast det är once in a lifetime, så jag får tvinga upp mig.

Att köra hem gick också riktigt bra. Känner att jag har en riktigt bra kontroll över bilen nu, så snart blir det nog att börja halka lite. Även fast det är något jag verkligen inte ser fram emot. Näe nu ska jag sluta babbla och försöka göra lite fys innan jag lägger mig för att sova. Ska kanske fixa lite på julkorten som jag har lagt lite åt sidan.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligare om det är ett mysterium kanske? ;)

2010-12-13 @ 22:54:20
Postat av: Mariélle

Jag har de yngre åldrarna med Hinder och Möjligheter som inriktning, så det är superkul :)



Låter väldigt skönt! De sista dagarna i skolan innan jullovet brukar vara ganska roliga och inte så ansträngande, som tur är :) Var ska ni fira jul då?



Kram!

2010-12-13 @ 23:24:01
URL: http://maarrielle.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, vilket mysterium! Hoppas personen skriver vem den är snart så du slipper undra ;)



Härligt att kursen gick bra! Jag är lite avis på dig :P Inte för skoterkursen utan för att jag också vill åka skoter :D



Halken är skitkul! I alla fall om man gör den på sommaren (eftersom det var då jag gjorde den ;)).

2010-12-14 @ 06:27:07
URL: http://santapola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback