I know it's crazy

Söndag den 19/12-10

Nu är det så mina vänner att....JAG HAR TAGIT SKOTERKORTET! Fy fan, alltså ni får ursäkta mitt språk, men jag är så jäkla glad just nu. Mitt hår luktar friskt och gott av skoter och jag känner bara glädjen inom mig. Att jag dessutom spikade teoriprovet gjorde väl saken ännu bättre! Var dock en aning svårt att köra då det bara var pudersnö, i alla fall när vi körde i skogen. Jag fastnade dock inte, men det var tydligen någon annan som fastnade. En annan körde på en kon så att den fastnade UNDER sätet, alltså mellan mattan och sitsen? Hur detta nu gick till. Vi fick även prova på glasögon som fick en att se precis som man ser då man är full respektive är drogpåverkad. Väldigt roligt att se på alla andra då de verkligen såg påverkade ut!

Därefter var jag och grattade min kusin som fyller hela 18 år idag. A big day så att säga! Hon fick en ring, som hon förhoppningsvis blev glad för. Därefter blev vi bjudna på gofika och jag träffade även hennes kille Erik som var riktigt trevlig.

När vi sedan kom hem då(mitt liv i detalj, verkligen) gick jag ut i snöstormen och skottade uppfarten. Så jag har både fått träning och ett skoterkort. En bra start på dagen helt enkelt! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback