I wanna bom bang bang with your body oh

Jag är @ home efter en fartfylld dag av shoppning, eller hur det nu var. Den fotografiska bilden kändes helt onödig då vi bara, som jag skrev tidigare, skulle leta åt en låt som vi skulle göra ett fodral till. Jag tänkte att vi sedan skulle börja gå ut och fota, men icket. Så jag satt framför datorn i en och en halv timma utan att göra något annat än lyssna på musik. Jag anser dock inte att det är dåligt, men det kunde man lika gärna gjort hemma och haft sovmorgon istället!

Hur som helst åt vi lunch på skolan och sedan begav vi oss ut på julklappsjakt som var svårare än vad det låter. Hittade bara julklappar till min syster och hennes kille samt Linn. SÅ jag har kvar 5 julklappar. Blir alltså att fara in till stan åter igen och försöka att hitta fler. Det är jobbigt och drygt då man inte alls vet vad man ska köpa. Blir såklart lättare om man vet vad personen önskar sig också.

Ikväll blir det att vara med Linn som var ett bra tag sedan. Vi ska se idolfinalen och mysa med popcorn och annat - blir nog riktigt bra! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback