Att göra bort sig bäst på en buss.

Tisdag den 23/2-10

Hallå äpplen! Hur är det med er? Med mig är det lite bättre än igår, men det är fortfarande helt okej. Alltså inte så bra som det brukar.

Idag har det varit RIKTIGT kallt! När jag gick till bussen i morse så var det -25 grader. Då kände man inte peppen för att gå fram och tillbaka till kaplan kan jag säga, men what to do? Tog mig iallafall till skolan utan att frysa fast i marken. Resten av dagen har varit..helt okej. Det gick dock ruskigt fort och nu sitter jag här i leggings och tjocktröja. Überskönt!

Vill ni veta vad som hände på bussen idag? (På tal om ingenting). Jo, jag, Sofia, Linnea och Elin sitter och pratar, i den väldigt packade bussen. När vi kommer till Bergsbyn försvinner kanske 2/5 av bussen. Så då kunde man iallafall se varandra då man snackade. Så småningom stiger Linnea och Elin av. Min tur att kliva av snart alltså. SÅ jag och Sofia fortsätter att snacka. Bussen stannar på busshållplatsen före min. Jag säger hejdå till Linn som också sitter på bussen innan vi fortsätter att snacka. Sedan inser jag att jag ska av. Så jag ställer mig fort upp (sitter alltså i en buss som har platser efter "längden". Två stycken vid utgångsdörren) och trycker på stoppknappen för att sedan snabbt sätta mig. Såklart glömmer jag bort att stolarna "åker" upp då man ställer sig upp. Så jag sätter mig nästan på golvet. Sofia börjar tokskratta, som jag också gjorde. Hoppas innerligt att inte hela bussen såg det eftersom våra platser var ganska centrala. En helkul grej! Visserligen lite pinsamt att göra bort sig, men det är någonting man också ska göra! ;)


Kommentarer
Postat av: Carolina [fotograf]

HAHAAAA, en sådan sak som jag lätt också skulle kunna ha gjort :P

2010-02-23 @ 17:45:58
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: felicia

sv: I just love it! såå mycket mer bekvämt!

2010-02-23 @ 19:06:24
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/
Postat av: Micke

Äh, du skulle ha sagt att du övade dig på benböj ju! :D

2010-02-23 @ 21:35:52
URL: http://nifida.blogg.se/
Postat av: josefin

haha roligt det dära med bussen!

2010-02-26 @ 14:59:44
URL: http://yossaneklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback