Avatar

Fredag den 15/1-10

Visst ska man lyckas att klicka bort ett inlägg, som lyckades bli lagomt långt? Jo, jag lyckades. Så nu får jag väl försöka få till det igen. Kändes smått drygt..

Skönt att det äntligen är helg! Jag klagar verkligen inte på mitt nya schema som ger mig helg redan efter fem över ett! Redan under fysiken blev jag less och ville ha helg. Vi har nu börjat med någonting "nytt" så jag och Carro satt med munnarna öppna och såg hjärndöda ut. Okej så såg vi inte ut, men nästan. För vi fattade verkligen 0! Så jag skällde lite på honom i slutet av lektionen, hehe. Han har sina genomgångar så grymt fort, så man hänger ju inte med. Iallafall inte jag. SÅ han lovade att bättra sig, vilket jag inte tror att han kommer göra.

Under engelskan(som för övrigt var min sista lektion!) skulle vi skriva en engelsk översättning av en svensk text på tavlan. Eftersom min engelska inte är på topp oroade jag mig väldigt mycket för att det jag skrev skulle vara helt åt skogen, men jag hade inte ett enda fel! Kändes great!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Sedan ska jag käka något och ta bussen in till stan. Där möter jag upp Elin för att se den omtalade filmen "Avatar". ALLA pratar om den, så man känner sig nästan tvungen att se den. Bara för att se om den är bra! Fast den har ju blivit belönad med många priser, så jag kan nästan slå vad om att den är bra :) Jag får hoppas att jag inte blir för fäst vid den. Tydligen ska endel ha blivit deprimerade av filmen, bara för att de vill vara Avatarer. Eller för att de vill bo i deras värld. Det låter konstigt, men är ju inte helt omöjligt. Många blev ju förälskade i Robert Pattinsons rollfigur i filmen "Twilight". Alltså Edward Cullen. Just p.g.a hans personligthet och hans utseende.

Nu ska jag nog försöka att runda av så att inte hela inlägget blir wall of text. Lägger upp en bild på filmen "Avatar" som ett avslut.



Küsse

Kommentarer
Postat av: felicia

SV: TACK! :D

2010-01-15 @ 16:05:01
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag har funderat på att se den jag med, men är lite orolig att det är ännu en sån där film med en massa extremt snygga datoreffekter men ingen vidare bra story. Bara en uppvisning av datorgrafik mer eller mindre. Men men..... vi får väl se om jag ser den på bio eller datorn ;)

2010-01-15 @ 19:03:46
URL: http://nifida.blogg.se/
Postat av: Micke

Ta med en videokamera och filma hans lektion, spela sedan upp den i slowmotion eller bara normalt en bunt gånger ;D Fast... han kanske inte uppskattar bli filmad förstås XD

2010-01-15 @ 21:45:34
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback