Congratulations

Torsdag den 28/1-10

Jahapp, så har de ändrat utstyrseln på blogg.se. Jag blir alltid lika förvirrad och besviken då de gör om. Jag som nu har börja vänja mig, så ska de förstöra och göra nytt. Inte okej alltså!

Idag på gympan hade vi skridskor. JAG SOM ÄLSKAR SKRIDSKOR! Visserligen var det gaalet kallt ute, men det hindrade varken mig eller någon annan för att delta. Carro var pr0 på att åka och jag var väl någonstans där mellan. Kan inte säga att jag var dålig. Snarare mot bra, om jag ska vara HELT ärlig. Sedan har vi en grymt bra klass också, som gör gympalektionerna så otroligt roliga! Ta åt er klasskamrater(om nu några utav dem läser den vill säga).

For sedan på sången efter maten. Kändes skönt att få börja sjunga, även fast halsen inte är riktigt okej. Är ganska hes nu om ni är intresserade, men det var helt klart värt det! Började sjunga två nya låtar idag, en utav dem är en utav mina favoritlåtar, "No Doubt - Don't speak". Underbart är ordet!

Vet ni vad som är speciellt med denna dag? Jo, om en månad fyller jag år! N000t. Nämen min blogg fyller två år den 28 februari. Så jag ska väl fira den liite nu med ett "Hipp Hipp Hurra". Med detta avslutar jag detta inlägg.





Kommentarer
Postat av: felicia

SV:lär samtycker;) jag samtycker ! hittade henne utanför dörrN ,hon stod där och frös så jag tänkte WTF rape me ,what ever, i don't give a fuck

2010-01-28 @ 21:06:57
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback