GRATTIS LINN!

Söndag den 17/1-10

Hallå! Hur är det med er? Själv är jag väldigt trött. Har inte blivit så jättemycket sömn under den här helgen. Fast åtta timmar kanske är hyffsat mycket? Ja alltså jag har inte sovit åtta timmar sammanlagt, utan åtta timmar per natt ungefär. Jag som hade tänkt sova ut och ta tillbaka den sömnen man förlorar under skoldagarna, men inte gick det inte!

Helgen har ändå varit riktigt skön, även fast sömnen inte blev den bästa. Vi for till mormor och morfar kring tio på morgonen igår. Somnade faktiskt inte under bildfärden, som jag hade befarat. Lyckades dock somna senare framför tv:n. En powernap så att säga! Vi firade ju iallafall morfar som fyller 75(han fyller år på onsdag, men vi firade honom nu i helgen eftersom vi inte kan fara upp på onsdagen). Blev mycket tårta, både smörgåstårta och vanlig tårta. Så man var rätt så mätt i magen!

Idag for vi och kollade på min lillebrors match, som började klockan elva i Norsjö. Så vi for från mormor och morfar vid nio och begav oss mot Norsjö. Ingen vinst blev det för dem, vilket var synd.. På hemvägen somnade jag och vaknade upp på en bilparkering på Ica. Ja inte bokstavligen på den, utan i bilen som stod PÅ parkeringen. Märkte även att en liten kille i bilen bredvid mig satt och tokstirrade på mig. Jag blev inte förvånad varför eftersom jag såg ut som en risig zoombie. Hoppas jag inte gav han men för livet bara.. :O

När vi kom hem stack jag direkt till Linn som fyller 17 bast idag!!! Grattis vännen! :)



Jag lyckades knåpa ihop två fina rimm till henne. Ett på paketet och ett på hennes kort. Blev själv väldigt nöjd över dem, eftersom jag inte är särskilt duktig på att skriva rimm. Hon blev glad för paketet, vilket var tur! Jag brukar alltid lyckas stressa upp mig och göra mig själv nervös, just för att jag tror att de jag ska ge presenterna till inte blir glada. Får ta och sluta med det!

Tror att jag avrundar inlägget här. Börjar inse att de blir bara längre och längre. Folk kommer snart inte orka läsa dem eftersom det blir hur mycket text som helst. Wall of text alltså!

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback