Guldbaggen

Kemin var gjord på tio minuter och tyskauppsatsen på en halvtimma kanske? Så vid sju var jag klar, redo för kvällens aktiviteter. Att sitta vid datorn och se på tv. Kul liv man har? Nja, jag skulle inte vilja påstå det. Inte för tillfället iallafall, men det ska väl bättra sig! :)

Såg Guldbaggen ikväll(en gala för er som aldrig sett/hört talas om den). Riktigt intressant att se de olika svenska skådisarna som vi faktiskt har här i Sverige. En som jag är sjukt imponerad utav är Noomi Rapace.



Här har vi henne! Hon har en unik stil och karaktär som gör att hon sticker ut från mängden. Man märkte det speciellt på galan då hon hade en svart, "hålig" klänning som var helsvart. Jag blir imponerad att hon vågar vara sig själv utan att bry sig om vad de andra tycker och tänker. Sedan ska jag väl inte berömma henne för hennes tal, inte särskilt imponerande, men jag antar att hon var nervös. Det enda hon sa var "Tack, Tack, Tack, Tack..". Efter det gick hon. Fast jag ska nog inte klaga. Om jag själv skulle ha varit hennes situation just då skulle jag nog...svimmat, helt klart!

Någon jag blev förvånad över att se på galan var att självaste Mr. Stellan Skarsgård var med och delade ut ett pris. Det är inte ofta man ser honom här i Sverige(även fast han bor nere i södra Sverige och jag här uppe i norr), men det jag mer syftar på är väl att han mer syns i utländsk tv och i filmer. Även fast han har varit med i Arn, så hör man inte någonting om han längre. Fast, alla skådisar ska väl få ha lite egen fritid också.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback