It could be wrong

Måndag den 18/1-10

Jag ville verkligen inte kliva upp från sängen i morse. Så jag snoozade lite extra länge, vilket var riktigt skönt! Vi hade även älgar utanför huset i morse. Då vi fikade på morgonen var det spår över hela tomten, vi lyckades dock inte se dem. Det var pappa som hade sett dem på morgonen före han for till jobbet. Min lillebror var vettskrämd..

Skolan funkade väl, hade ett stort hål mellan halv tio och tolv. Så jag och några till satt och snackade om allt mellan himmel och jord, hah. Där vi emellan också åt lunch såklart! Matten fungerade och på gympan senare hade vi skidor. Jag som ÄLSKAR SKIDOR! Okej, kanske inte älskar, men gillar väldigt mycket då! Så jag, Joel, Carro, Oscar och Emelie brummade iväg före de andra. Lyckades faktiskt trilla den här gången också, haha! Jag hatar backar med svängar i hädanefter, men mest snöig var jag väl ine. Det var nog carro, hehe.

Efter gympan hade vi svenska och efter det sprang vi till bussen. Jag skyndade mig att äta middag och byta om, som bara gick på TIO minuter nu, sjukt! Sedan for jag på träningen med A-laget. Så nu har jag lyckats få träningsvärk i ryggen igen! Nu är det dock mer utspritt än vad det var sist. Nu känns det ju faktiskt mer normalt, där jag har träningsvärk alltså.

Nu ska jag börja med tyskaläxan och kemiläxan. Sedan blir det nog att sitta framför tv:n. Det blir nog finfint.

 

Küsse

 


Kommentarer
Postat av: Mia R

Jag hade samma kemibok:)

2010-01-18 @ 22:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback