Schtääään!

Lördag den 9/1-10

Godkväll mina små äpplen! Jag hoppas ni förstår varför min uppdatering har varit sjukt kass idag. Var som sagt på stan med Linn. Jag hoppas det blev rätt adress nu.. :O Annars får du ursäkta mig Linn, heh.

Vi for in till stan mitt på dagen, med 11.53 bussen för att vara exakt. Träffade där en kompis med hennes barn. Sjukt gulligt är barnet, man blir ju helt glad bara utav att titta på henne! Vi satt och snackade, alla tre tills bussen kom fram till stan. Där kollade vi runt lite och jag hittade lite smått och gott som jag kan lägga upp bilder på senare. Min kamera är död för tillfället. Linn hittade även lite smått och gott, så ni kan gå in på hennes blogg för att kolla in det ;) Vi åkte sedan hem med bussen som gick tjugo i fyra, där vi ägen träffade min kompis. Eller ja, man kan ju säga våran kompis! Konstigt nog kom det en långfärdarbuss så vagnen rymdes ju inte på bussen. Så hon fick springa och lämna vagnen för att sedan åka hem med barnet i knäet. Bussarna ska faktiskt anpassa så att föräldrar med vagn också ska kunna åka!

På hemvägen fick jag sitta med barnet i knäet och hon somnade i min famn. Ett leende uppenbarades i mitt ansikte och jag satt nästan hela tiden och tittade på henne. Tänk att man har varit så liten en gång? Människokroppen är helt otrolig!

När jag kom hem var mamma hemma själv eftersom min lillebror hade farit med en granne för att se AIK matchen(som förövrigt slutade med en vinst på hela 5-2!). Så vi satte oss framför tv:n och såg på "Män som hatar kvinnor" samtidigt som vi åt middagen. Helmysigt!

Nu ska jag fortsätta att smaska på mitt hemmakvällgodis. Ja då kanske ni kan lista ut vad ordet "gott" i meningen "smått och gott" betyder ;)

Küsse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback