Vargavintern är kommen!

Torsdag den 7/1-10

BRRRR KALLT! Ja, här i skellefteå är det nu kring -25 grader och i morse var det hela -31 grader! Detta är ju sjukt! Visserligen bor vi ju så pass långt upp i Sverige, så man får leva med det, men detta..gahh..man kan just och pass vara ute. Vill man tillbringa hela sitt jullov inomhus? Nja jag skulle inte vilja påstå det.

Vaknade i morse med ont i halsen också, super! Trodde att jag hade blivit kvitt mitt halsont, men icket. Om det blir värre får vi fara in till akuten igen och kolla upp det för att sedan få mer tabletter. Jag antar att det är julhalsontet som smyger tillbaka. Jag hoppas INNRELIGEN att jag har snarkat i natt så att halsen har tagit stryk utav det, heh.

Var tänkt att jag eventuellt skulle vara med Linn idag, får se hur det blir. Om man går utanför dörren lär man väl frysa ansiktet utav sig. De har ju varnat för kraftiga köldskador så..

Küsse

Kommentarer
Postat av: Micke

Hej!

Jag googlade lite nyss och den grekiska nationalsången är inte på 158 verser även om det kan tolkas så. Det är så att nationalsången är 2 verser tagna ur ett poem på 158 verser. Så 158 verser har de aldrig sjungt :)



Det hoppar mellan -28,8/-28,9 här utanför mig. Nog bra motivering för att stanna inne ;)

Ett tips om du vill fara ut med din kompis, dra på bio så slipper ni frysa och så kommer ni ut hemifrån :)



2010-01-07 @ 15:48:03
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback