Det var vi mot rubb och stubb.

Tisdag den 1/6-10

Så är det första juni. Känns väldigt skönt och det syns klart och tydligt på vädret. Sommaren är här nu, varesig man vill eller inte!

Skoldagen gick riktigt bra, just för att det var så pass bra väder. Så jag skyndade mig hem efter skolan(hur det nu går.) och satt mig ute i solen en halvtimma. Även fast det blåste en del, så var det riktigt skönt och lite färg fick jag allt. Tog mig även en pepparkaka idag, så då kanske det går ännu fortare att blir just en pepparkaka. Vad tror ni?

Jag upptäckte även i morse att jag har fått 6 fina och vackra blåmärken på benen. Så som det ska vara - sommarben kallas det! Nu gäller det bara att folk inte börjar tro saker då de ser stora blåmärken på benen..

Ikväll blir det att fara till Linn och spela kubb. Det kommer att bli skitroligt! Som förra sommaren då vi spelade kubb före vi skulle ha vårat filmlan. Awesome!


Kommentarer
Postat av: Micke

Vill du bli fort brun så funkar skokräm riktigt bra! ;D

Kubb är riktigt kul att spela, jag måste försöka få ihop ett gäng och göra det jag med!



Jag ska låta dig få hjälpa mig med bloggen då jag fixat mig lite nya kläder som jag kan ha på bilderna jag ska ta.

Så får du säga till om/när du/ni ska med och gymma :)



HAHAHA! xD Jag var övertygad om att det var någon som råkat klösa dig med sina långa naglar, snacka om jag hade fel! skratt



Svar:Aww..... gu vad gulligt av dig att säga att jag är muskelknutte :) Jag ser inte samma sak då jag kollar i spegeln, men roligt om andra ser något annat :)

2010-06-01 @ 19:11:15
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback