I make you feel pure.

Mina kära vänner. Jag har idag, förlåt, ikväll fått känna på en redigt stor jordbävning. Skellefteå har haft sina få jordbävningar, men ofta har man inte känt dem, bara hört om dem på radion, MEN denna gång kände jag det. Elmira och jag satt och tittade på film då hela rummet började skaka, vi trodde först att det var filmen, men glasen skallrade och tavlorna slog mot väggen. Det var banne mig en jordbävning! Elmira blev helt panikslagen medans jag satt där i sängen och var..chockad. Inte så att jag senare blev panikslagen, mer som i "kan detta hända i skellefteå?". En riktig upplevelse var det må jag säga, men en aning läskigt. Om man blev så chockad av en sådan jordbävning, hur chockade blir då inte de nere i Gaza, Thailand osv? Då skulle jag nog inte sitta på en säng och känna hur huset skulle rasa under mig. Då skulle nog jag också vara lika uppjagad som Elmira.

Iallafall, jag, Linn och Elmira hade riktigt trevligt nere på kanot. Var ett gigantiskt motorcykelgäng där nere, alltså medelålders snubbar som visade upp sina snygga Harley Davidson motorcyklar. Kanske jämförde de varandras cylindrar, ja vad vet jag? Coolt var det iallafall. Kanot is the place to be, typ. Vi spelade även lite volleyboll med gammgubbarna! Hah, ne inte riktigt. Vi passade lite med Linns volleyboll, sedan for vi hem till Elmira och jag sa farväl till Linn. Vi kommer inte ses på tre veckor, inte bra..

Som ni förstod av det jag skrev ovan så såg jag och Elmira på film, Fantastic Four 2, en riktigt bra film! Sa även hejdå till henne. Kommer inte träffa henne heller på tre veckor. Happ..

Imorgon blir det att fara och träffa min arbetsgivare klockan tio, sedan blir det förhoppningsvis att gå på stan med Elin. Great!



Börjar vara ett år sedan det där. Sjukt kul var det iallafall!

Dessutom mina vänner, spelade jag gitarr ute på altanen idag med solen lysandes in. Det var underbart, riktigt jävla underbart!


Kommentarer
Postat av: Christian

Jordbävningar i Skellefteå? O.o Fuck this! I ain't going up there!

2010-06-16 @ 08:54:31
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback