I will speak the language you'll understand.

Tog moppen till Linnea idag. När jag drar ut den ur carporten så ser jag att det är en GIGANTISK spindel vid min högra hand. Kan säga att jag fick en aning panik. Lyckades dock hålla ett någorlunda lugn genom att ställa den på stödet och sedan rycka undan handen fortare än ljusets hastighet(kändes så iallafall). Därefter tog jag våran sopborste och lät den klättra upp på skaftet innan jag lämnade av den i skogen. Ja kära vänner, jag dödade den inte!

Inte nog med att jag fick bekämpa min spindelfobi, det började även tokregna. Så där sitter jag på moppen med ett visir som är fullt med vattendroppar = inte lätt att se vägen och med blöta byxor och tjocktröja. Inte för att jag blev på dåligt humör av det, men hade jag vaknat på fel sida idag kunde nog den moppefärden slutat helt annorlunda, skulle jag tro.

Lär ju även bli träning ute i regnet = slänga sig på blött gräs och lera. UNDERBART! Jag är så glad att jag inte vaknade på fel sida idag.




Kommentarer
Postat av: Christian

SV: Tack! :)



Haha nej jag trodde du inte menade det så! Jag som feltolkade det helt och hållet! Det brukar bli så för mig ibland.



Åh mys med park. Enda nackdelen är väl att jag kommer bo en bit utanför stan och bo internat. Så vi får väl se hur ofta jag hinner ta mig in till stan om jag ens har tillgång till buss!



Ja dom är under sommaren va? Får hoppas det händer roligheter sen i höst! :)

2010-06-14 @ 19:44:16
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback