I want you to show me.

Min vän Filip poängterade just en sak angående förra inlägget. Där har jag hittills(inte för att jag förväntar mig mer) fått tre kommentarer, varav alla har ett namn med C i början. Dessutom är C den 3:e bokstaven i alfabetet. Ska jag börja oroa mig för att något ska hända nu eller?

Träningen ikväll var väl inte sådär jätte seriös. Jag och Emma stod i mål med var sin målvaktshandske och resterande lagkamrater var..oserösa, precis som vi. Roligt var det iallafall! FÖRUTOM myggen, dessa underbara varelser. Även fast jag hade smort in mig med flera ton myggmedel, eller iallafall täckt i princip hela kroppen så ska de förbannade krypen ändå hitta åt ställen där man tyvärr missat. Jag ska uppfinna någonting som gör så att myggen dör ut eller liknande. Kalla mig insektsutrotare, men ibland måste man ta till drastiska åtgärder.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Blir nog hemma alone under dagen, så jag ska försöka att sola mina ben som verkligen VÄGRAR att bli bruna, baksidan, men banne mig inte framsidan. Ser ju rätt..knäppt ut. Om jag kommer hem från utlandet med bleka ben, ja då vet jag inte vad jag gör.

Vet ni vad jag gjorde före jag for på träningen? Jo, jag blåste såpbubblor. HUR länge sedan var inte detta? Ett x antal år sedan iallafall. Kände hur barnet inom mig skuttade till av glädje. Hur kan det vara så roligt?



Min kära lillebror fick till och med vara med i bakgrunden.




Kommentarer
Postat av: Micke

Tjabba, var inte vidskeplig ;)

Snart kastar du väl salt över axeln och spottar tre gånger xD



PS.Ingen brådska med min blogg, har inte nog med bilder än jag vill ha och du ska inte behöva stressa innan semestern, så åk iväg och ha det så bra så får vi snacka mera senare då jag har bilder och du är tillbaka :)

2010-06-17 @ 00:39:45
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback