Let me love you!

Onsdag den 2/6-10

Om en vecka har jag sommarlov. Om en vecka är det ännu närmare tills jag lämnar Sverige bakom mig för att entra Bulgarien för andra gången i mitt liv. Om en vecka, kommer jag inte att träffa vissa klasskompisar på flera, flera veckor. Om en vecka, har jag gått ut första året på gymnasiet!

Var som jag skrev igår i Rismyrliden idag. Började med en sjukt dryg bussresa. I mer än en timma åkte vi buss och lyssnade på två lärare som var..väldigt ointressanta. Deras sätt att prata på fick nästan mig och Elin att somna på bussen. Vi gick även ut ur bussen ett flertal gånger för att titta på saker, som inte alls var särskilt intressanta. Alltså början av dagen var HELT ointressant.

När vi sedan kom fram till Rismyrliden åt vi lunch och började dagens aktiviteter. Som först bestod av att lyssna på en äldre man i 45 minuter. Efter det en lång skogsprommis och till sist lite hantverk. Tog med mig kameran som jag lovat, men jag orkar inte lägga in alla bilder var för sig. Så jag gjorde snabbt ett collage.



Man kanske inte ser så mycket, men jag lägger förmodligen in någon utav bilderna senare. Kanske redan ikväll? Vilket får mig att tänka på. Vad händer ikväll? Jag är sjukt trött, så jag ska nog bara ta det lugnt, men vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback