You know I'll fight for you.

Måndag den 21/6-10

Så är vi inne på den sista dagen jag är hemma i Sverige. Jag har en konstig känsla i magen, en oroskänsla som jag aldrig har haft förut. Just för att jag har åkt flygplan flera gånger förut. Nervositeten just nu är att jag är rädd för att planet ska krascha. Att jag aldrig får träffa mina underbara vänner och släkt. Okej, om vi kraschar så kraschar jag med min familj. Då blir man inte ensam, men på något sätt känner jag..fortfarande oro. Även fast jag vet att chansen för att ett flygplan ska krascha är mindre än att man krockar med en cykel, eller hur det nu var.

Feriejobbsgrejset var..inte sådär jätteintressant. Kan bara säga såhär : TACK REBECKA för att du också skulle dit. Annars vet jag inte hur det skulle ha gått. Träffade dock tre stycken från min klass, vilket var trevligt. Såg även några andra filurer. Sedan visste man hälften av alla människor eftersom alla går på gymnasiet och en stor del går på Balder, rätt kul ändå.

Efter det gick jag och Rebecka till stan ett tag, men det blev inte länge. Kändes som en skoldag. Benen var trötta och huvudet kändes tungt. Det kan dock bero på att jag somnade klockan ett inatt, heh.

Om 24 timmar är jag i stockholm och om 48 timmar är jag i Bulgarien!


Kommentarer
Postat av: Christian

Åh vad kul! Jag vill också resa! Jag blir alldeles nervös varje gång planet lyfter från marken! Blir liksom konstigt i magen. :S



Sv: NOOOO! xD Alla gillar lakrits! Vad är detta för något?! Jäkla mainstream! hytter med näven



Haha true. Fast jag har nästan redan planer på att vilja flytta dit! ;) Finns en utbildning där som jag så gärna vill gå på! Men vet inte om jag är tillräckligt duktig!



:( Elakt att sticka utomlands på självaste midsommar! Det kommer bli assum väder ju! Jag ska nog vara med några vänner. Kanske åka ut till en loge och dansa lite och kanske att man äter lite god middag!



Kram

2010-06-21 @ 15:27:59
URL: http://bulthornet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback