Can't help falling in love with you.

Gahh jag tror att jag har badat i svett idag!!! Solen sken mer än någonsin och även fast jag satt i linne, shorts och leggings så svettades jag nå nanting! Ibland blir man avundsjuk på killar som bara kan ta av sig tröjan utan att bry sig om att folk ska stirra, eller ja, alltså inte stirrar för att man står i typ BH. Ärsch, you get it! Så jag, Ramona och Emelie förflyttade oss runt skolan och hittade olika platser att sitta och sola på samt göra engelskaläxan på. Rätt härligt, men FETT VARMT!

Hade dessutom orientering på gympan idag.. Gick dock riktigt bra och jag kände hur kondisen fortfarande var på topp, eller ganska iallafall! Man var dock sjukt svettig då man var färdig. Tur att vi hade volleyboll i slutet + att vi fick sluta lite tidigare :) Måste än en gång berömma min klass för att ni är så jäkla härliga. Alla tummar upp för er!

Nu ska jag vila mig lite, blev ingen sång idag p.g.a. min dåliga hals, så vi får se om jag orkar med fotbollen ikväll. Kände mig grymt sugen på att spela, men man ska inte ta ut sig allt för mycket som ni vet.


Kommentarer
Postat av: e l i n [estr.blogg.se]

SVAR hihih :)

2010-05-20 @ 17:25:23
URL: http://estr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback