It's time to rule!

Onsdag den 26/5-10

Idag är det en typisk regndag. Trodde dock att vädret skulle bli bra eftersom det var soligt på morgonen. Så jag tog på mig en t-shirt och chinos. Läste dock i Norran att det skulle bli molnigt och 10+, men nog skiter jag i vad de säger. Såklart hade de rätt och det började både regna och blåsa. Måste nog lita mer på tidningar i fortsättningen.

I sin helhet var dagen rätt okej. Vi såg film på svenskan och jag älskar verkligen den filmen vi ser. En norsk komedi, kommer dock inte ihåg namnet, men shiet vad gullig den är! Resten av dagen gick fort och vi hade även idag ingen engelska, så vi slutade vid kvart i två. Då gick jag, Elmira, Elin, Carro och Emelie på stan för att hitta en morsdagspresent. Hittade dock ingenting åt mor, men åt mig själv hittade jag en bikiniunderdel. Wunderbar!



Bikiniunderdel från Cubus, 99:-

Ikväll får vi se vad som händer. Min huvudvärk har inte gått om än, så det kanske blir att bara ta det lugnt ikväll. Lät som en überskön idé! Kanske ska sitta och trixa i Gimp 2, nu när jag ÄNTLIGEN har börjat förstå mig på det. Har skaffat mig nya fontar och penslar, så nu är det bara att köra hårt!


Kommentarer
Postat av: Carro

Den var jättefin på dig! ;) Du får ha den då vi ska bada i sommar <3



Kram

2010-05-26 @ 18:27:31
URL: http://chokladbanan.blogg.se/
Postat av: Micke

Åh! Precis en sån har jag fast i större storlek!

Eller så kanske inte xD



Men att du blev nöjd med ditt köp är det viktigaste :)



PS.Jag vet vad Gimp är för program, men vet du att det på engelska är en sån där sexslav med läderutstyrsel och mask? XD

2010-05-26 @ 23:43:40
URL: http://nifida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback