Papercut

Söndag den 9/5-10

Godmorgon! Har sovit sjukt konstigt inatt p.g.a. konstiga drömmar. Så jag har inte fått jättemycket sömn, vilket nu har resulterat till att jag inte är på topp. Vaknade nog på fel sida idag känner jag.. Ska ändå försöka få ihop ett vettigt inlägg.

Såg på filmen "Gladiator" på förmiddagen och jag måste säga att det är en unik film med allt från blod, svett och tårar. Familjesvek och kärlek. Den har allt och lite till. Fast jag brukar ha en viss känsla för historiska filmer då Troja också är en favorit bland samligen.



Jag rekommenderar den verkligen!

Vet ni vad jag har börjat fundera på? Jo, på onsdag är det bara 4 veckor kvar innan vi har sommarlov. Så om lite mer än 4 veckor har jag gått ut första året på Naturvetenskapsprogrammet. Jag har gått mitt första år med världens finaste klass. Så många fina bekantskaper man har fått under det här året. Inte bara klasskompisar utan andra människor också. Tiden går verkligen jättefort. Snart sitter jag väl här om två år och räknar ner dagarna till studenten. Oroar mig för studentklänning och annat. Jag säger bara: SHIET!


Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Danke! <3



Troja är så bäst! ;)

Kram

2010-05-09 @ 14:53:19
URL: http://chokladbanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback