I won't let you down.

Jag och min kära mamma har nyss gjort en cheesecake för första gången! Nu hoppas vi bara på att resultatet blir lika bra som det såg ut att vara. Den ska ju vara inne i frysen i minst 6 timmar, så jag lär inte få smaka ur den förrän imorgon. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" som de säger i en gammal film jag alltid såg då jag var liten. Titeln har jag dock förträngt, men jag kommer ihåg att jag alltid älskade scenen då en fisk hoppade ur bäcken och sjöng just den truddilutten. Efter kom det tre kycklingungar och sjöng "oh la la la la, oh la la la".

Nog pratat om gamla minnen. Just nu längtar jag faktiskt till skolan. Imorgon under hålet ska jag och Carro in till stan för att kolla upp lite kläder. Hon en klänning och jag, som vanligt, ett par jeans. Denna gång är de faktiskt röda och jävligt snygga! Kollade in dem redan i fredags, men var lite osäker på om jag skulle köpa dem. Så imorgon ska jag ta mitt beslut och även Carro!

Fast, det är inte det enda jag längtar till. Kommande vecka går vi bara måndag-onsdag, vilket känns überskönt! Dessutom har vi ingen kemi på onsdagen, vi skulle läsa några sidor hemma istället. Så då kommer vi att sluta vid halv två och det tackar jag verkligen inte nej till!




Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! :) Allt bra med dig? Fin blogg :D

Är min blogg intressant? Vad hade gjort den snäppet bättre? Vill gärna ha ärliga och bra svar :) ♥

2010-05-09 @ 19:27:05
URL: http://insidesara.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Tack för tipset :) Tyvärr har nästan alla nya datorer knappen "print screen" och då kan man kopiera bilderna ändå på ett lätt sätt, så den där högerklicken hjälper inte ett dugg tyvärr!

2010-05-09 @ 19:48:01
URL: http://caroflina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback