Death of vesper

Jag ligger nu i sängen och är verkligen otroligt nöjd över kvällen. Har känt mig lite krasslig hela dagen, håller på att få en förkylning. Vilket jag inte egentligen är så förvånad över, jag har klarat mig ett sjujäkla bra tag nu! Men jag tog mitt pick och pack och drog mig till Olivia och Erica i schtan. Vi tittade först lite på tv, men efter det lånade vi Olivias pappas bil och drog till Vitberget för att åka i backen.

Väl framme var det några människor som åkte där redan, några småpojkar, 9:an kanske? Hur som helst försökte de att ragga upp oss och ville att "brudarna" skulle tävla med dem. Haha, gulligt! Efter många tappra försök och en toksvettig Madde fick vi trevligt besök av Anton, Josse och Julia. Tre nya bekantskaper för mig, men riktigt trevliga var de! Vi lattjade omkring i backen och provade alla möjliga ställningar, vilket ni får tolka som ni vill. Jag och Erica provade iallafall att åka mackan, resten får ni lista ut. Dock skulle jag kanske velat ha en grabb där istället, haha!

Nu ligger jag i sängen och håller på att somna, så jag ska snart stänga av datorn och sedan sussa sött några timmar. Imorgon(eller senare idag) ska jag nog ut och åka skridskor med Olivia och Erica. Kanske blir det några fler också? Blir nog toppenbra iallafall!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback