I don't care what the people say about me

Måndag den 15/11-10

Godkväll! Hur är det med er? Jag sitter här och nervös 15 timmar i förväg. Ja, jag sitter nämligen och gör fysikprov då och jag är redan nervös. Inte med tanke på att jag skulle vara oförberedd, för mer förberedd inför ett prov har jag aldrig varit. Eller alltså, jag är väl inte 100% på allt, men så som jag har pluggat lär detta prov ändå gå riktigt bra!

Skoldagen gick riktigt fort och slutade med ett litet snöbollskrig mellan mig och Tor på väg hem från tyskan. Han ska få och jag planerar sakta min hämnd mot honom. Hade nämligen gjort en osedvanligt vacker snöboll, perfekt att träffa hans fina jacka, men icket. Den luringen duckade, så nu ska han få x antal snöbollar på sig. Planerar som sagt min hämnd!

Nu ska jag sätta mig och kolla genom fysiken ÄN en gång, sedan måste jag också gå ner till konsum och köpa lite smått och gott till provet imorgon. Vi har trots allt 3 timmar och 20 minuters prov. Då behöver man något i lillmaggen för att klara av det. Kan dock säga att jag kommer att vara dödsslut efter det, trots mina små energikickar jag får.

Lägger upp en grymt härlig låt strax!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback