Just set them up

Woah! Vart kommer alla ifrån. Jag säger det åter igen, min blogg måste vara som bäst då den inte blir uppdaterad. Nu var ni ytterst nära att slå mitt besöksrekord med några få unika visningar för lite. Inte illa pinkat alltså!

Min dag OCH kväll har inte varit jätteintressant. Jag såg klart "Eclipse" som jag aldrig sett förut, rätt bra var den! Därefter har jag pluggat som en tok och läst boken ett x antal gånger. Kan sidorna utantill nästan. Fotografiskt minne kanske? Därefter försatte jag mig själv i ett litet paltkoma då min mor bjöd på palt. Skönt för magen. Ganska direkt efter det for vi och kollade på min brors match, dock förlorade de, men han var allt duktig ändå :) Jag har även beställt hem lite bilder, dvs. framkallat några bilder jag tagit genom tiderna på vänner och annat. Ska bli spännande att få se resultatet senare under veckan!

Nu ska jag börja bege mig mot sängen och försöka att somna. Dock har jag en tendens att ha svårt för att somna före en måndag. Kan det bero på att jag alltid vaknar en aning sent?



Lägg numret 18 på minnet och Karlsson så ska ni se att om några år spelar han i elitserien. Kan man ju alltid hoppas iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback