I'm so confused I need to find home

Onsdag den 10/11-10

Hallå! Det har varit snöstorm i princip hela dagen, vilket jag gillar! Vaknade upp av att det verkligen stormade ute och när jag tittade ut var det snööö! Så nu har det kommit drygt en decimeter och det fortsätter bara att falla. Snart kommer det att vara tokmycket snö och jag kan inte annat än att vara superglad!

Jag gick idag på stan med söta Elmira som fick bege sig ut i snöstormen med mig. Ingenting jag egentligen gillar, att gå på stan då det är snöstorm, men vad gör man. Vi åt iallafall på stan, blev en aning tjockare av frasses och sedan begav vi oss ut på julklappsköp och för att inköpa diverse nödvändigheter. Vi träffade även på Fredy som följde med oss ett tag, mycket trevligt!

Vet ni vad jag hittade på stan? Jo, DVD-skivor som man kan bränna ut filmer på, block till fysiken och..och..ETT PAR SKOR! Jag är ingen skofanatiker och har aldrig varit det eftersom mina fötter är lite sära. Dvs. skorna ska sitta perfekt, annars kommer skoskavet krypandes. Blev ett par varmare skor nu för vintern, dock inga man klarar sig med under hela vintern. Bara sådana jag ska ha på skolan.


399:- på Scorett

Jag insåg nu att jag inte har publicerat inlägget, så nu har jag även hunnit med att göra bullar. Så det kan gå!

Nu ska jag plugga lite.


Kommentarer
Postat av: MADDES

Åh så snygga skor

2010-11-10 @ 21:38:54
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback