Vad vet ni om Madeldideldodeldeinen?



5 saker ni kanske inte vet om mig!

1. Jag kan inte bli arg/förbannad. I princip alla mina vänner säger att jag är för snäll, alltså verkligen FÖR snäll. Jag kan inte minnas senaste gången jag blev förbannad, alltså verkligen förbannad. Visst, jag kan bli irriterad, men arg. Näe, jag minns inte sist jag var arg. Vilket är rätt skönt.

2. Min trumhinna har blivit spräckt. Under förra sommaren skedde det under en fotbollsmatch. Jag skulle slänga mig och ta bollen(målvakt) och blir då sparkad i huvudet av en motspelare. Jag förlorade hörseln för en vecka och det blödde lite. Väldigt obehagligt var det.

3. Jag har fått en spik i mitt knä. Det var en skoldag under förskolan. Alla barnen klättrade på ett gammalt hustak, eller en liten stuga man kunde grilla i. Någon idiot hade då spikat in en spik från insidan, så att den pekade utåt. Jag var då lite wannabe de andra barnen, så jag klättrade på taket och fick den rakt in i knäet. Förvånansvärt grät jag inte en tår, men jag har ett rätt konstigt ärr där nu..

4. Jag har många smeknamn. Läste ni rubriken före ni började läsa inlägget? Det var något utav mina första smeknamn, förutom Madde då. Jag tror att det var Ville och Pierre som kom på det i 6:an och de kommer fortfarande ihåg det. Händer ibland att de kallar mig det och jag reagerar såklart på det. Finns många andra smeknamn också. Ni vet, kärt barn har många namn ;)

5. Folk känner igen mig på mitt hår. Eftersom mitt hår inte är särskilt vanligt, känner de flesta av mina vänner igen mig på mitt hår. Jag tycker att det är rätt lustigt eftersom jag bara har lockigt hår och en plattad lugg, men tydligen känner alla igen mig på det. Det tar för övrigt bara tio minuter att fixa till mitt hår. Vissa tror att jag står minst en timma för att fixa till det.

Kommentarer
Postat av: nathalie nyren

ditt hår är snyggt :D



Lust att följa varann via bloglovin? :)

2010-10-03 @ 17:04:30
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: nathalie nyren

varse :))



jag har lagt till dej, lagt till mej? :)

2010-10-03 @ 20:15:18
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: JOSEFIN GARD

hejsan fin blogg :)

2010-10-04 @ 17:14:35
URL: http://joooi.blogg.se/
Postat av: JOSEFIN GARD

varsegod :) och tackar :D



allt bra ???

2010-10-04 @ 17:49:02
URL: http://joooi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback