Nothing else matters

Lördag den 23/10-10

Ojoj, min uppdatering är ju inte bra nu.. Får försöka att rycka upp mig, även fast jag inte har så mycket att skriva om. Får ta till med fler citat, mer bilder och fler roliga fakta? Vad säger ni om det?

Gårkvällen då, vad tyckte jag om det? Den kvällen var så gott som AWESOME! Jag var först lite skeptisk, jag menar, vad tänker man på då man hör "Leos lekland" egentligen? Vi kom i alla fall dit och placet var enormt! Klätterställningar överallt och rutschbanor höga som hus. Man kände redan då att barnet inom en var redo att börja leka! Alla sprang omkring, tjoade på, många bilder blev tagna och vi deltog i många utmaningar. Vi lekte även mörkerkurragömma där, vilket nog var pricken över i! Jag har laddat upp alla bilder på datorn, men känner inte orken för att lägga upp de här, än. Så det kommer väl någon gång framöver under helgen.

Nu idag har jag suttit och pluggat inför diverse prov, dvs. svenska och historia. Jag har även gjort lite av tyskaläxan och engelskan. Så nu har jag nog gjort klart dagens ranson.




Här har ni två bilder. Ena bilden visar alla böcker jag har hemma för tillfället och andra bilden visar min nya minidator, visst är den snygg? Skämt åsido, det är våran miniräknare.

Så nu har jag en fråga till er. HUR MYCKET tror ni att böckerna + miniräknaren väger tillsammans?

Den som svarar rätt får en länkning, eller dylikt!


Kommentarer
Postat av: felicia

SV: Ifalll du nu ska köpa dig en i framtiden så är det alltid bra att veta :D



Förresten så gillar jag inte den där miniräknaren^ den fick mig att framstå så dum... fick ju inte ens igång den

2010-10-24 @ 18:27:47
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback