I'm free fallin'

Torsdag den 16/9-10

Hej! Allt bra med er? Med mig är det rätt bra. Lite slut i kroppen och trött i huvudet. Varför vet jag inte, men jag antar att det blir så ibland. Eller antar och antar, det BLIR så ibland.

Hade som ni vet ett kamratstödjarmöte idag under förmiddagen. Var väldigt intressant måste jag medge då förra årets möte inte var jättespännande. Vi tog upp mycket om droger, alkoholmissbruk och grupperingar. Även 7 sätt att frysa ut en människa, eller få den att må skit. Man känner sig som ett extra hököga just nu då man i princip vet vad allt går ut på. Som tur är finns det inget sådant i våran klass, annars skulle de råka ut för mig!

Resterande tid av dagen hade vi matte, fick tillbaka fysikprovet som innebar ett VG för mig! Samt engelska där jag blev utvald att läsa upp ett slut till en text jag själv hade skrivit. Jag är inte superbäst på engelska, men jag är inte superkass, så jag ligger väl där i mitten. Finns dock människor i min klass som är så sjukt mycket duktigare än mig och ändå blev jag utvald? Jag blev riktigt glad kan jag säga er!

Ikväll blir det lite biologiplugg, sedan får vi se hur det slutar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback