It's gonna be a bumpy ride

En del av kvällen spenderades med min underbara barndomsvän FellePelle som jag så fint kallar henne. Ni får väl gissa ut vem det är, inte så svårt kanske? Vi satt iallafall och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag diggar den bruden, stenhårt. Är väldigt synd att vi inte ses så ofta, men det ska vi ändra på, visst?

Jag hade tänkt ta en vacker bild på mig och Felicia. Har nämligen tänkt samla ett x antal bilder för att sedan skicka in dem till Fujifilm eller liknande. Så att jag får dem på fotopapper så att jag kan sätta in dem i fina ramar. Men bilderna vi tog var för vackra för att läggas in här, så ni får en bild på..bubblor senare i inlägget.

Var ute och sprang ikväll också. Gick riktigt bra då jag förbättrade min tid med EN HALV MINUT! För vissa kanske det inte är mycket, men för lilla mig är det det. Var riktigt stolt då jag kom fram till bron och fick pusta ut. Benen värkte och flåset var på topp, men det var värt det. Styrketränade också efteråt. Så nu är jag smått lemmen i hela kroppen. Träningsvärk here I come!




Kommentarer
Postat av: Christian

En halv minut är ju grymt bra? :P Jag brukar mest ta in 5 sekunder eller så varannan gång jag springer!



Sv: Jag vet inte än! :P Jag har inte tänkt på det! Men det vore skoj ifall jag har det! Vi får se till att synas ganska snart och så får du hjälpa mig att hitta the perfect hat! :D

2010-09-13 @ 23:21:57
URL: http://bulthornet.blogg.se/
Postat av: felicia

Alltså jag har på misery på hjärnan!!!

2010-09-15 @ 11:52:49
URL: http://duserutsomingalill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback