When I said I needed you and you said you would always stay

Torsdag den 7/5-11

Hallå! Nu har jag äntligen kunnat sätta mig ner och ta det lugnt - för en stund. Ska snart städa klart hela rummet samt packa det sista jag ska ha med mig.
Dagen har rullat på bra. Var en väldigt lugn matte där vi fick tillbaka det nationella provet. Hade VG med två solar och ett poäng från MVG gränsen. Kändes för tillfället rätt surt, men nu känns det så jäkla skönt! Jag hade inte satsat på något mer än VG i matte C och jag fick mitt VG i matte C också, så det känns riktigt bra! Vi fick sluta en halvtimma tidigare, så vi fick mer än en timmas lunch istället för en halvtimmas. Därefter hade vi svenska där vi skulle fortsätta med våran skriftliga argumentation och efter det samhälls, där vi skulle sammanställa frågorna och svaren från måndagen. Alltså lugnt än så länge! Fysiken funkade fint och på engelskan fick vi sluta trekvart tidigare. Så dagen har varit minst sagt lugn :)
Nu har jag varit och sjungit med brudarna samt lämnat en utav mina väskor hos Johan. Tro nu inte att jag är en sådan som har x antal väskor med mig då jag ska bort för en helg. Det är ju nämligen så att jag har packat ner vinterjackan, täckisarna och mina powerskor, så det tar lite plats => stor väska => två väskor. Nu hade jag tänkt slå på lite härlig partymusik och sedan dansa medan jag städar. Blir lite roligare då!

Kommentarer
Postat av: Anonym

"jag satsade inte på mer än VG...bla bla bla," Det är väl klart som korvspad att du vill ha MVG men du förklarar alltid bort dig om du får VG och det är sjult irriterande! Det är inget att skämmas över, och om du nu gör det, varför skriver du ens ut vad du fick för betyg!? Tror inte någon bryr sig jättemycket faktiskt

2011-04-07 @ 19:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback