You've been away for so long

Måndag den 18/4-11

Fler besökare än gårdagen och ändå har jag inte uppdaterat något. Jag som hade lovat att kirra en bra uppdatering nu när jag är ledig. Har jag gjort det? Svar negativ. Har varit väldigt upptagen(Call me businesswoman) på senaste tiden då jag vill försöka att spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner. Jag beger mig nämligen till min mormor och morfar på torsdag och stannar troligtvis där till på söndag. Alltså kommer uppdateringen där inte bli särskilt bra. Så jag ska ta mig i kragen och försöka att uppdatera lite bättre!
Idag har jag spenderat förmiddagen med att gå på stan med Emelie och Felicia. Blev lite inköp som jag kan visa upp senare om ni vill? Eftersom jag inte är särskilt modeintresserad eller har något hum om hur morgondagens klädsel ska vara, så vill jag inte att folk ska ha allt för höga förhoppningar. Jag klär mig i det jag känner mig bekväm i så att säga!
Kvällen har jag spenderat hos Adam där jag såg film med honom, Marcus, Alle och Emelie. Mycket trevligt med två skräckfilmer - Rec 1 respektive 2. Kan säga att jag höll på att få en hjärtattack då vi såg ettan. Var länge sedan jag var så rädd kan jag säga er.
Nu hade jag tänkt fråga er. Vill ni att jag ska lägga ut fler porträtt jag har tagit eller känner ni att ni har fått nog av mina bilder? Eftersom jag inte har fått någon respons på den bilden jag la upp för någon dag sedan är det svårt att veta om ni uppskattar dem eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback