All you need is love

Onsdag den 17/8-11

Dagarna bara springer fram och nu är det inte ens en vecka kvar tills skolan börjar om. Känns lite smått galet, att min födelsedag också kommer med stormsteg är ännu galnare. Vem hade trott att jag skulle bli 18 - NU?
Under de dagarna som har gått för denna sista sommarlovsvecka gick jag under måndagen på stan med min mor samt gjorde lite teori. Köpte mig två klädesplagg som kommer på en bild nedan. Därefter blev det troligtvis årets sista volleyboll nere på kanot med mina vänner. Känns så konstigt att sommaren börjar gå över till höst. Vart tog den vägen egentligen? På tisdagen körde jag min första och troligtvis sista körlektion på körskolan. Var GALET nervös före och under körningen. Svetten rann ner efter ryggen och pannan var dyngsur. Fick dock ett fantastiskt resultat då den gulliga lilla gubben jag körde med sa att jag inte behövde någon mer körning på körskolan. Skulle bara finslipa lite detaljer, ta halken samt så småningom ta körkortet efter min födelsedag. Gjorde min dag rätt mycket faktiskt :)
Gick sedan på stan med Elmira och Robin. Köpte två collegeblock samt en almanacka till skolan. Kände mig väl en aning nördig, men det är saker som behövdes och var tvugna att inköpas. Senare under kvällen gick jag och Elmira på en långprommis och efter det grillade jag, Alle, Pontus och MH. Mycket trevligt!
Idag har jag varit duktig och plockat blåbär, närmare bestämt två liter! I år har det inte varit något blåbärsår säger alla, men jag lyckades i alla fall under två timmar skrapa ihop det. Vilket resulterar i en blåbärspaj som ska bakas av jag och Linn som kommer inom kort!
-Jeans från Gina Tricot, 199:-
-Tjocktröja från H&M, 149:-
-Kudde med motiv "All you need is love, love is all you need" från HemTex, 149:-
Dessa var mina inköp, jag fick dock kudden av min ömma moder samt överkastet som dock inte var köpt under den dagen.

Kommentarer
Postat av: linn

Hur många jeans har du nu, Jeans-madde?? ;)

2011-08-18 @ 00:47:40
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback