You're beautiful

Så denna kväll har jag spenderat två timmar av mitt liv till att läsa denna kemibok. Läst den om och om igen, banne mig att detta prov ska gå finemang! Vill bara få provet bortgjort, även fast det kan kännas sjukt jobbigt att lämna in det. Kemin har nog aldrig varit en sådan stor börda som det är just nu. Lite jobbigt är det faktiskt, men jag får se det som en aningen jobbig början. Resten ska gå bra :)

Jag har även suttit och suktat efter denna Nikon D7000. Som den fattiga student jag är så kändes 10.490 spänn en aningen mycket pengar för bara ett kamerahus. Visserligen har jag två objektiv som fungerar finfint på den, men kommer jag att kunna utvecklas mer med den kameran? Eller ska jag stanna kvar på den jag har och utveckla den med fler objektiv och en blixt för samma pris? Detta är jobbigt mina vänner, väldigt jobbigt. Inte nog med det så har jag en försäkring på 3 år på kameran jag har nu. Känns lite ovärt att köpa en ny, för att sedan sälja ett kamerahus som fortfarande är försäkrad?


Så här glad är jag över att plugga! Märker ni förresten att jag har en orange ton i mitt hår? Märks i alla dall alltid på alla bilder med blixt.

Jag hade borta min fjärrutlösare till kameran, men hoff poff var den framme igen. Trodde att något slags spöke hade bosatt sig i mitt rum eftersom saker allt eftersom försvinner. Så nu har jag hittat den i alla fall. Inte nog med det berättade Linn att jag hade min Skellefteåring hos henne - ännu en till sak "funnen".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback