I love you more than songs can say

Tisdag den 25/1-11

Nu undrar ni säkert var jag håller hus? Jo, jag kom hem från skolan för en dryg timma sedan. Har haft öppet hus för de kommande 9:orna. Mycket intressant måste jag säga! I alla fall den första 1 och ½ timman då vi labbade. Jag och Caro kastade pulver i luften så att det brann och trollade med en glasstav för att få bomull att brinna. Fick även agera kamerakvinna för de kommande bilderna till Balderskolans hemsida. Synd att vi inte fick tag i någon systemkamera. Ska dock inte klaga eftersom det finns bra kompaktkameror, men inget jag är direkt van vid så.

Därefter fick vi agera rekryterare för de kommande naturarna. Gick väl kanske inte jättebra då alla verkade vara intresserade av teknik, så jag och några till i klassen gick omkring och dansade i skolan istället och kollade in de andra programmen. Gjorde väl inte mitt jobb direkt. Försökte dock att prata med några som verkade intresserade, så man kan ju alltid hoppas att man gjorde något slags intryck.

Jag blev ju klippt idag dessutom! Ingen större förändring, att ingen i klassen märkte det gjorde det hela så mycket säkrare. Jag såg inte ut som någon överkörd buske. Eller det kanske jag gör annars också, men ingen större förändring. Dock hade jag funderat på att fixa en rak lugg, men det får bli en annan gång. Om jag nu skulle våga mig på det. Blir ju lite jobbigare att fixa till den varje dag än snedluggen jag har nu.


Kommentarer
Postat av: Robin

Inga före-och-efter bilder för oss som inte träffar dig dagligen? :D

2011-01-25 @ 22:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback