Ta hand om dig - Garnier

Söndag den 3/7-11

Hallå! Jag lever och ursäktar för den dåliga uppdateringen i helgen. Har inte haft något som helst bloggsug och ändå är det folk som kikar in. Jag är stolt över er!
Så vad har jag gjort i helgen? Ska väl börja med fredagen då vi hade avslutning med jobbet då vi var på en liten strand. Badade och lekte lekar. Körde då Burträskbingo som, för er som aldrig har lekt det, går ut på att hitta de mest konstiga sakerna på tid för att få ihop så mycket osm möjligt vilket leder till poäng. Vi skulle då bl.a. fixa fyra kondomer och två äpplen bland de x antal sakerna vi fick i uppgift. Så vi gick runt i ett villeområde och insåg att familjer inte har äpplen hemma, men kondomer verkar de ha gott om minsann! Känns som att äpplen borde vara någonting man har hemma, men tydligen inte..?
På lördagen var jag, Filip, Linn och Viktor inne på Stadsfesten och kollade runt. Försökte att vinna de där gigantiska chokladkakorna som innehåller 20 mindre kakor. Mission failed, trevligt hade vi i alla fall. Fick även hem lite kläder, en jeansskjorta och..tro det eller ej, en klänning! Jag är ju verkligen ingen som brukar ha klänning på mig, men den fick följa med mig hem.
Kvällen senare for jag och Linn ut på en sk. "Mopperoadtrip" in till stan och köpte godis, for sedan hem till mig och fortsatte på vårat HP-maraton. Därefter for vi ut och träffade Alexander och Markus och umgicks ett tag innan vi for hem till mig och fortsatte på filmtittande.
Idag har jag hunnit med att övningsköra(som jag gjorde de föregående dagarna) och legat ute i solen och förbättrat brännan en aning.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sv: Förlåt för att jag inte svarar fören nu, men har varit borta i helgen! Har du haft en bra helg?? =D

2011-07-03 @ 18:50:39
URL: http://emellay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback