Borta bra, men hemma bäst

Torsdag den 2/6-11

Är det bara jag som inte kan se statistiken på bloggen(Av er som läser min blogg som har en egen blogg)? Lite märkligt är det ju, var även så igår. Känns så tomt, som att något fattas..
Satt uppe till någon gång efter två med kodmallen till bloggen för att fixa till lite. Så jag har nu lagt in en länk till mitt "Flickr" konto där ni kan kolla på mina bilder. Jag har inte varit särskilt aktiv, så många bilder finns det inte, men jag ska försöka att uppdatera mer och mer så förhoppningsvis kanske någon känner för att bli min vän där? Har ingen aning om hur det funkar än, så om någon vänlig själ känner för att hjälpa mig uppskattas det mycket!
Har under förmiddagen hjälpt pappa att göra klar gruden till förrådet vi håller på med på bakgården, så nu är den fixad och jag känner träningsvärken i armarna. Även fast jag tycker att jag är lång, var jag tvungen att stå på tå och hoppas på att armarna skulle räcka så att plankorna inte skulle falla i huvudet. Därefter kom Julia förbi, så vi har pratat hela dagen vilket var riktigt trevligt! Vi kom fram till att vi var med varandra senast förra året under vintern. Galet att det kan bli sådana mellanrum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback