He said it is time for me to go and leave

Torsdag den 9/6-11

Godkväll! Stekigt väder och sovmorgon även idag. Hade i princip inga seriösa lektioner. Fick tillbaka tre prov, varav matte, fysik och engelska. Fick tre riktigt bra betyg som jag är riktigt stolt över! Även klartecken för fotografiska bilden betyget som blev fruktansvärt bra. Ett bra avslut på skolan helt enkelt. Inte nog med det spelade vi brännboll mot andra naturarklassen som innebar förlust för oss med en poäng. Kan tyckas orättvist, men inte hela världen. Även fast det var blodigt allvar just för stunden.
Har nu ikväll umgåtts med mormor och morfar samt fixat lite småtjaffs till morgondagen. Imorgon är det, som de flesta i skellefteåområdet vet, skolavslutning och den är så gott som välkommen. Är dock lite nervös inför sången för min del, men det ska nog gå vägen. Har ingen förkylning på gång vad jag vet(spotta tre gånger över axeln) så rösten lär inte vara helt förstörd. Brukar vanligtvis inte vara nervös, men nu är jag det!
Inte för att jag finner mig själv cool på något sätt, men jag gillar mina nya brillor och de kommer att få stå ut med mig hela sommaren - tro mig!

Kommentarer
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

sv; tänk vad de vore bra om man gick runt och log hela dagarna :D

2011-06-09 @ 20:54:55
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

måste man göra ;D

2011-06-09 @ 23:40:02
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback