I gonna stay by your side even if you just don't care

Torsdag den 23/6-11

Godkväll! Klockan är redan sju och jag känner - vart tog dagen vägen? Gick riktigt fort att måla idag, har även varit liten flitig snickerska och spikat lister. Tyckte det var rätt roligt. Kanske ska satsa på en snickarkarriär i framtiden? Går en väldigt teoretisk linje och så hoff poff blir jag praktisk av mig. Vilket jag visserligen är annars också dock..
När vi nu är inne på det pratiska. Jag har börjat spela gitarr väldigt mycket på senaste tiden. Senast igår satt jag och spelade i dryga två timmar på massor av olika låtar. Har inte hittat något direkt "projekt", men det var allt mellan 3 doors down och Uno Svenningsson. Varför jag har börjat spela så mycket på senaste tiden har nog en stor inverkan på Johan. Han fick mig att börja spela igen, vilket jag är evigt tacksam för :)
Nu sitter jag och väntar på att Elmira och hennes kille ska hämta upp mig, sedan beger vi oss in till staden för lite rajtan tajtan. Fast ne, det blir att kolla på fotbollsmatch. Vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Så det blir nog roligt!
Titta vilken bild jag hittade på mig själv i "webcamarkivet"! Ser ut som att morgonfrillan är på plats, nyvaken och..brun? Denna bild var tagen kring april och klockan åtta på kvällen. Skenet bedrar som man så fint brukar säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback