Pictures of you will make my heart break

Torsdag den 16/6-11

Jag hoppas att du njöt av bilderna Ramona. Man hittar så många godbitar i arkivet.
Jobbet har idag gått bra då jag, Johan och Melissa målade i princip hela dagen. Från sju till två, sedan räknar vi in en lunch och två raster också. Var riktigt trevligt och jag höll på att transformeras till en Avatar som jag så fyndigt kom fram till. Elias fann det roligt och försökte att förklara det roliga för de andra två grabbarna, men de ville inte riktigt förstå det roliga. Så antingen var det jag som la ett urkasst skämt, eller så hade Elias en riktigt dålig humor. Kan finnas spår av en blandning också. Hur som helst rullade dagen på rätt fort fram tills två då det började brinna på jobbet. Så vi fick sitta inne i en bod och skydda oss från de gigantiska lågorna.
...visserligen var de inte så stora då, men då jag tog min bästa vän - moppen hem körde jag genom ett svart rökmoln så att man verkligen hoppades att man kom ut på plan mark och inte hade kört ut i vattnet. Så tjockt var det!
Nu snart ska jag hoppa på cykeln och bege mig till Mr. Ohlsson och se på film och umgås! Blir riktigt trevligt! :) Sitter för övrigt och spelar "This Love - Maroon 5" som en tok på gitarren. Kan den som en smäck och det känns riktigt bra, även fast den låten faktiskt inte är så svår. Har aldrig sett mig som en bra gitarrspelare, så jag sitter inte och skryter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback